Ahová meg lehet érkezni...   ...ahonnan el lehet indulni.

MentalPort történetéből

A MentalPort Kft-t 2001-ben Bokor László, Lovas Zsuzsa, Ormay Tom és Szőnyi Gábor alapította; ügyvezető igazgatója Bokor László. Az indító elképzelés az volt, hogy a praxisközösségnél szakmailag szorosabb, komplexebb intézményt hozzunk létre.

A központi egység az analitikus-pszichoterápiás rendelő, melyhez fokozatosan csatlakoztak munkatársak. A rendelő növekedésével a MentalPort klinika többször költözött, mai helyén 2011 óta van.

Az infrastruktúra, adminisztrációs rendszer Kiss Emese titkár 2005-ös belépésétől vette fel jelen formáját. Ez a rendszer nem csak a klinika igényeit elégíti ki, hanem hátterét adja konferenciaszervezésnek, kiadásnak, folyóirat szerkesztésnek, kutatásnak.

2001-2002-ben vette át a MentalPort Buda Bélától a Pszichoterápia szakfolyóirat szerkesztését, az Animula kiadótól pedig a folyóirat kiadását. Szerkesztői csapat állt fel, ami az évek során újabb szerkesztőkkel bővült Tovább
A folyóirat lehetőségein túlmenően is aktív szerepet vállalunk a szakmai tájékoztatásban. Így a MentalPort gondozza a pszichoterapeuták szaknévsorát, publikálja összehasonlítható módon a képzési kínálatot.

2005-től évente szervezünk szakmai konferenciákat, ahol a pszichoterápia és tanácsadás világának különböző irányzatai és területei találkozhatnak. Tovább

2009-től kötünk oktatási és kutatási megállapodásokat egyetemekkel, szakmai szervezetekkel. Tovább

2011-től a MentalPort nemzetközi kutatásnak is bázisa Tovább

Vissza az előzőre